Història

Lester William Polsfuss, també conegut com Les Paul, va ser un guitarrista de jazz nord-americà i una de les figures més importants en el desenvolupament d’instruments musicals elèctrics i tècniques de gravació.

La sala Les Paul va obrir les seves portes un desembre de 2010 amb l’objectiu d’omplir aquell buit músical alternatiu que mancava d’omplir a Lleida.

Dues sales per les que han passat Djs d’àmbit nacional i internacional com Hal9000, Maadraassoo, Viktor Ollé, Neonized Djs, Bite the Beat, Electro Super Heroes, Beat@min, Mackaulin, Dj Capo, Terror Marriage, Splatterpunk, Le Friss, Nanok, Junior Moig, Blood Bröthers, Albert Salvatierra, Guo, J.Molí…

També han passat a fer directes, grups com Grises, Foo, Nightcrawler, The Last Corner, Pull My Strings, Amelie, Peachy joke, Wardenclyffe, Havalina, Stereo Humanze, Ninette & The Goldfish, Hogjaw, The Last Three Lines, Bigott, Black Islands, Angel Stanich o Correos.

Amb el temps, Les Paul ha anat evolucionat i oferint un ampli i variat repertori d’esdeveniments dins de l’escena alternativa lleidatana.